Tekke

Tekke

 

Tekke is opgegroeid in een muzikale familie en is al jong in aanraking gekomen met muziek. De piano stond centraal in zijn jeugd en deze speelt nog steeds een grote rol in zijn leven. 

Tekke is afgestudeerd muziektherapeut en heeft gestudeerd op het conservatorium in Zwolle waar hij afstudeerde als Docent Muziek. Hij doceert muziekles op scholen en speciaal onderwijs. Daarnaast geeft hij cursussen aan mensen met een verstandelijke beperking en dementerende ouderen. Verder begeleidt hij verschillende koren, geeft zangles en speelt hij in meerdere (cover)bands. 

Een veelzijdig, getalenteerde en bevlogen pianist en zanger.

Lucia

Lucia

 

Lucia zingt vanaf haar jongste jaren het hoogste lied. Een carrière in de muziek kwam echter pas op haar 20ste. Ze begon in diverse koren en zong tien jaar lang in een revue waar ze ook graag typetjes speelde op het toneel. Als zangeres in diverse coverbands heeft ze de afgelopen jaren een schat aan podiumervaring opgebouwd.

 

Haar stem houdt ze in conditie door lessen te volgen bij zangdocent Klaas Withaar. Daarnaast speelt ze (alt) saxofoon, gitaar en mondharmonica. Haar passie en bevlogenheid spatten van het podium en ze weet op elk moment de juiste sfeer te creëren.